skip to content »

www.gazetaperekrestok.ru

Bloglucah nenek malay bogel

bloglucah nenek malay bogel-65

Biasanye kalau aku tunggu wife aku ni selalu jugaklah aku masuk dlm hospital tu. Wife aku kata dia baru join ..sebelum ni dia keje kat hospital kerajaan. Rupa dia nak kata lawa sgt tu taklah sedap mata memandanglah katakana. Kalau pembaca semua adalah masa tu…akan gelak sakan kat aku. Aku tersentak bila wife aku cakap si Zana ni tumpang balik jap sementara tunggu suami dia dtg ambik. Rumah aku plak kat bukit antarabangsa so tak jauhlah. Bila dah makan semua dia bangun nak cuci tangan aku duk perhati je badan dia. Maid plak biasanye kalau takde apa dia berperaplah dlm bilik dia.Ward gynaecology tu ramai jugaklah aku kenal…tapi nurse ni mmg aku tak pernah tengok. Barulah aku tau dia dtg umah aku tu bersama ngan bini aku. Dia pakai track suit ngan sleeveless t shirt.ketat. Sejak dr hari tu dia boleh katakan hari2 singgah umah aku dulu sementara tunggu suami dia dtg ambik. Dia call suami dia, suami dia kata ada machine breakdown so production takleh jalan. Sambil borak2 tu …aku ni mcm biasalah mata terpaku kat dada dia….kalau dia bangun jer aku tenung kat punggung dia bulat macam Jlo. Aku bangun nak ke dapur nak buat air dia…dia kata takpe dia buat sendiri…aku pun selalu cakap ngan dia…kalau rasa nak minum ke makan ker buat mcm umah sendiri. Aku ikut sekali ke dapur berdiri membelakangkan dia. Aku betul2 berdiri belakang dia….pegang bahu dia….gosok-gosok…dia terkejut.

bloglucah nenek malay bogel-54

(klik sini untuk video)Niza terasa keinginan seks nya petang tu sungguh kuat, setelah 1 minggu tak merasa batang suaminya, Ali yang sedang bekerja di pelantar minyak di luar pantai. Walaupun agakganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat tapi itu yang nyata.Tengah berbual ngan doktor2 dan nurse2 kat situ…terpandang sorang nurse ni. Nama dia Zana (nama tipu…takan nak bg tau nama betul kut). Sehinggalah satu hari tu, dlm kul 8 mlm, wife aku dpt call dari hospital ada patient yg terpaksa bersalin cara ceasar…ada complication. So terpaksalah suami dia settlekan dulu masalahnya dulu. Dia kata kat aku yg ikut sekali ke dapur tu tak percaya kat dia ker. Aku terus pegang bahu dia…sambil aku cium leher dia. Aku terus cium leher sambil tangan aku gosok-gosok lengan dia….mulut dia mmg terus berkata jangan….jangan…tapi setakat mulut jerlah….sambil biar je aku cium leher dia.Mmg rupa…badan dia ni buat aku tak senang duduklah. Tengah sembang2 tu aku pun buat2 senyumlah…sorang dr kat situ mcm perasan sambil aku borak2 aku duk asyik pandang nurse tu. Aku kata takdelah camtu…Cuma kalau dia tak jumpa cari gula ke susu ke senang aku tunjukkan… Aku dpt rasa dia dah naik biji-biji kat lengan dia.Cerita Lucah » argh-argh-argh | Melayu Bogel Cerita Lucah Translate this page Oct 6, 2016 - Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks ...Waktu tue suami dia baru sebulan pergi berlayar.dengar katanye ...Gadis Baru | Cerita Lucah Ustazah ceritalucahustazah.com/gadis-baru/ Translate this page Dec 13, 2015 - Gadis Baru.

Kisah ini berlaku ketika aku menuntut di United Kingdom.

Aku terus cium leher dia ….tangan aku mulalah peluk dia..sambil pelan-pelan ramas tetek dia. Aku tau masa tu aku tak sia sia kan…aku akan masukkan jugak batang aku dalam cipap dia.

Dia dah tak tentu arah…tau dia stim tapi rasa serba salah. Sebelum aku terus nikmati seluruh badan dia sambil berdiri.

Translate this page Nov 13, 2015 - Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan.

Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma ...

Kami bertolak pada malam hari dengan kereta baru dan besar yang ...