skip to content »

www.gazetaperekrestok.ru

Layan citer blue

layan citer blue-32

Aku: Tak pe la, nanti abah dia balik ujung minggu ni saya try tny kut2 dia ada layan menda2 tu, kut2 dia ternampak..

layan citer blue-31layan citer blue-22layan citer blue-14layan citer blue-1

Nak kena dijemput macam tuan puteri ke baru nak sampai.” Whatsapp dari Zira. Aku bergegas keluar rumah, pintu ku kunci dan beg ku letak di bonet belakang. 1410.” Gadis cantik kebaya ketat yang bertugas di kaunter receptionist memberi pass kepadaku. Sampai ke tingkat 14 aku terus mencari bilik no 10. Mak aku: Mu ade tgk cerita tak senonoh depan dia ke? Anak sedara: Abang, ni la cerita BLUE tu, cerita ni la yg abang pasang haritu... Aku: Ceh cerita ni rupanya, hampagasssss tole!!!!!! So mak aku pun terus menyoal siasat aku, ada ke aku penah layan citer BLUE a.k.a lucah kat TV sampai budak tu tau cakap cam tu... So kes pending jap, tak tau lagi apa penyeselaiannya hinggalah hari ni, lepas je solat Zohor, aku berehat kat ruang tamu dan kebetulan anak sedara aku tgh tgk TV dan dia pun bersuara... Its cushion shape case is a timeless design and the clean dial offers you a perfect readability.Tough enough for your outdoor activities, 300m water resistance and scratch proof sapphire crystal with AR coating on the inside. “Zira, i have surprise for u darl” aku berbisik di telinga zira betina sundal. I need more cock.” Sambil menempel mukanya di dada zain dia menjerit mint batang lagi. Give chancw for our new friend here” sambil mengarahkan rakanku mendekati zira. Kelihatan pussy zira yang merah becak berair ready untuk batang seterusnya. Zira menggesel gesel pussynya ke batang milik kawanku. Di semakin menggesel gesel hingga akhirnya plooppp.

Batang kerasnya di tekan tekan ke biji kelentit zira membuatkan zira makin meracau. Kawanku sengaja menguji zira, zira semakin terdesak. “Emmhh..”zira mengerang apabila batang ditekan habis.

Tapi tak leh janji la.” “Betul ke ni tika, tak tau pulak ko ada kawan notty lain. She bound for Penang, aku bound for Kuching sebab suami kursus kat sana sekarang. Zira menekan paddle minyak keretanya meninggalkan aku d parking kereta sendirian.

Pelik suami aku nanti esok bila aku balik Penang” tiba-tiba excited si zira . Sama dengan aku, naik flight juga dari LCCt, tapi destinasi berbeza.

....beberapa hari lepas, anak sedara yg mak aku jaga (mak bapak dia bertugas jauh, balik seminggu sekali je) cakap ngan mak aku dia nak bukak TV, time tu jam lebih kurang pukul 2 petang cam niceriter nye....

Mak aku: Boleh, tp nak tgk cerita apa, pukul 5 nanti baru ada Sponge Bob, ni baru pukul dua...

Cukur licin pulak tu macam tiap kali sebelum buat seks dengan abang.” Aku memang suka botak licin pussyku tiap kali suami inginkan seks.